З любов'ю до Лесиного слова: в Шацькій гімназії відбувся конкурс читців

29 Січня 2019, 18:00
Шкільний етап конкурсу юних читців «Я маю в серці те, що не вмира…» 3620
Шкільний етап конкурсу юних читців «Я маю в серці те, що не вмира…»

У кожного народу своє майбутнє, своя доля. Нашому ж судилося бути творчим і нездоланним. Доказом цього стало свято мистецтва, яке відбулося 25 січня в ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк.

Юні декламатори, учні 4-11 класів Шацької школи-гімназії та філій опорного закладу,  шанувальники творчості Лесі Українки, взяли участь у шкільному етапі конкурсу юних читців «Я маю в серці те, що не вмира…», який був проведений з метою виховання любові до творчості Лесі Українки.

Учителі, члени журі, конкурсанти отримали справжнє естетичне задоволення, адже за допомогою Лесиного слова та власної уяви змогли почути шум моря, побувати у нетрях поліського лісу, навіть завітати у квіткову оранжерею, відчути мелодію почуттів . Кожним словом, кожним променем думки, кожним болем своїм живе в душі нашого народу людина, ім’я її – Леся Українка. Життя Лесі Українки – це вічна легенда про мужність і мудрість, ніжність і титанічну незламність поетеси-жінки, рівної якій важко знайти у світовій літературі.

 Серед юних читців найкращими було визнано: Федину Тамілу, 5 клас (вчитель Штандер Г. А.), Терету Вікторію, 4 клас (вчитель Носуліч О. І.)  та Сливу Руслану, 6 клас (вчитель Сорочук С.В.). Ці учні будуть захищати честь нашої школи на районному конкурсі, який відбудеться 12 лютого.

Свято було сповнене глибокої пристрасті, ніжної задушевності, щирої любові до рідної землі.

4


3

2

3

2

2

3

3

4

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024