У Шацькій службі зайнятості пояснили, що чекає на військових контрактників

28 Січня 2019, 20:55
2066

Військова служба за контрактом надалі залишається почесною і високооплачуваною професією. У цей непростий для України час велика відповідальність покладена на захисників Батьківщини. Контрактна служба у Збройних Силах України – це достойна заробітна плата, належний соціальний захист.

28 січня у Шацькому районному центрі зайнятості вкотре відбувся ярмарок вакансій на замовлення Шацького районного військкомату з метою укомплектування Збройних Сил України за контрактом, – повідомляє Шацька районна філія Волинського ОЦЗ на своїй стрінці у Facebook.

Начальник відділення забезпечення Шацького районного військового комісаріату підполковник Василь Матвійчук ознайомив присутніх з переліком вакансій та службою за контрактом, поінформував учасників про умови прийому на військову службу за контрактом у Збройні Сили України та вільні посади, за якими можливе укладання контракту.

Він акцентував увагу безробітних на тому, що військова служба за контрактом – це збереження робочого місця, гідне щомісячне грошове забезпечення, безкоштовне медичне забезпечення, можливість заочного навчання в цивільних вищих навчальних закладах або військових інститутах, наявність повного соціального пакету, пенсійне забезпечення, додаткові стимули.

Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендують звернутись у районний військовий комісаріат.


 

Коментарі
29 Січня 2019, 08:41
Не там має сидіти
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром