Очільниця Шацької ОТГ взяла участь у роботі міжнародної конференції

28 Січня 2019, 10:35
2157

Очільниця Шацької ОТГ Людмила Цевух взяла участь у роботі міжнародної конференції, яка відбулася в Польщі.

Про це йдеться на сторінці Муніципальної установи «Агентство розвитку Єврорегіону Буг» у Facebook.

25-26 січня 2019 року у м. Хелм відбулась Стартова конференція проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми Tранскордонного Cпівробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Читайте також: У Шацьку створять добровільно-пожежний підрозділ в рамках Європроекту

Метою конференції є представлення цілей проекту, обговорення концепту безпеки, основ забезпечення пожежно-рятувальних служб, головних проблем та досягнень в галузі безпеки в транскордонному регіоні.

В рамках конференції відбулося дві дискусійні панелі:
1) Співпраця добровільних пожежно-рятувальних підрозділів з органами місцевого самоврядування для реалізації спільних завдань;
2) Безпека у Програмі транскордонного співробітництва «Польща - Білорусь –Україна».

Під час конференції усіх бажаних результатів було досягнуто: визначено напрямки співпраці добровільних пожежно-рятувальних підрозділів з органами місцевого самоврядування, обговорено проблеми, досягнення та перспективи в галузі безпеки в транскордонному регіоні.

В рамках конференції відбулося знайомство представників волинських ОТГ з представниками польських гмін, започаткована проектна комунікація, закладені основи для довгострокової транскордонної співпраці.

В заході брали участь представники 15 ОТГ Волинської області, серед яких і Людмила Цевух, в.о голови Шацької селищної ради. 

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром