Учасникам АТО Шацького району допомагатимуть поляки

21 Січня 2019, 18:05
2655

На чергове засідання громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» 19 січня зібралися демобілізовані учасники АТО району, на яких обговорили проблеми та розподілили допомогу своїм побратимам.

Учасники спілки заслухали звіт голови організації Ярослава Крата про підсумки роботи у 2018 році та визначені завдання на 2019 рік, - повідомляє ГО «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook

Голова районної ради Сергій Карпук розповів атовцям про програми, які діють в районній раді щодо соціального захисту учасників АТО, та запевнив, що проблеми учасників АТО, вирішення яких перебуває в компетенції районної ради, не залишить без уваги.

Читайте також: Шацькі атовці купили і відправили в зону бойових дій пральну машинку

Найближчим часом планується підписання угоди про співпрацю із Владавою в Польщі, в якій будуть розроблені заходи щодо допомоги учасникам АТО.

Багато проблемних питань піднімалося на зборах: забезпечення учасників АТО дровами, зокрема тих, котрі зараз знаходяться на Сході, але ще не мають статусу «Учасника бойових дій», безкоштовне харчування дітей цієї категорії, соціальні гарантії. Обговорювали шляхи взаємодії організацій, установ щодо соціальної підтримки учасників антитерористичної операції. 

Контрольно-ревізійна комісія прозвітувала про кошти організації, які складалися із членських внесків та благодійних внесків. 20 тисяч з районного бюджету виділили на сесії Шацької районної ради. За частину коштів вирішили придбати пральну машину на прохання побратима для 10 гірсько-штурмової бригади та надати кошти побратиму Віктору Луткову придбання корсету.

Також учасники зборів обрали особу, яка буде уповноважена представляти інтереси громадської організації в установах, організаціях, органах влади – демобілізованого учасника АТО Валентина Хомича.

1
Голова ГО Ветерани АТО Шацького району Ярослав Крат
Голова ГО Ветерани АТО Шацького району Ярослав Крат

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром