В області повідомили, коли ремонтуватимуть дорогу Шацьк-Вілиця-Прип'ять-Любохини

16 Січня 2019, 14:15
4644

На сесіях Шацької районної ради та Шацької ОТГ депутати направили звернення до обласної адміністрації, яке стосувалося будівництва дороги до Старовижівського району.

Про це йдеться на сайті Шацької ОТГ. 

У своєму зверненні депутати обох органів місцевого самоврядування просили включити дорогу сполученням Шацьк-Вілиця-Прип'ять-Любохини до плану робіт з капітального ремонту та будівництва доріг на 2019-2020 роки. 

На початку січня Шацька селищна рада отримала відповідь від Волинської ОДА за підписом голови облдержадміністрації Олександра Савченка про те, що звернення депутатів розглянули спільно і службою автомобільних доріг області. Також у листі повідомили про те, що пріоритетними для області є напрямки Київ-Ковель-Ягодин, Доманове-Ковель-Чернівці, Устилуг-Луцьк-Рівне, Ковель-Володимир-Волинськ-Червоноград, а автомобільна дорога Дубечне-Стара Вижівка-Турійськ-Рожище-Кіерці-Піддубці не включена у Державну цільву економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення робіт на 2018-2022 роки.

«Проте цей напрямок є пріоритетним. Станом на сьогодні вже винготовлена  проектно-кошторисну документація на Т-03-06 на ділянці Шацьк-Вілиця-Прип'ять-Любохини на ділянці від км 9+747 до км 22+992. Орієнтовна вартість становить 105,3 мілн. грн. Тому при виділенні достатнього фінансування у 2019 році будуть проведені роботи з поточного середнього ремонту на вказаній ділянці дороги», - йдеться у відповіді.  

2

 

Коментарі
17 Січня 2019, 01:07
ніхто дорогу цю робити не буде банально просто не має грошей я думаю сума реальна 100 млн десь так і коштує асфальт. тільки от біда бюджет Шацької отг 50 млн тобто вартість дороги 2 бюджета Шацької отг.і навіть що ця дорога державного значення і не фінансується Шацьком просто банально в цифрах смисла не має вкладати 100 млн в цю дорогу щоб її зробили потрібен бюджет хоча б 500 млн шацької отг тоді може і виділять фінансування.і взагалі навіщо обманювати людей кажіть правду..
06 Лютого 2019, 00:07
Надо не только смотреть на бюджет отг. Хорошо помагает его увеличивать, бюджет нашей отг. . Сделать инфраструктуру, как у других . В годы великой депрессии в нормальных странах создавались в первую очередь дороги, сегодня они первые. А мы все такие умные не можем за 27 лет &quot; дорогу, канализации, парковкии, переработку то... настроить&quot;. Контроль над налогами и налоговой , трудоустройством людей предпринематилями, кассовые аппараты у всех торговых точках . Для сохранения покупательной способности той-же отг , только в год должен быть прирост 15%. А чтобы догнать до 500 мил. Надо чтоб выше 18% было. Возможности нашего края , позволяют сделать приятное для себья и для наших кормильцев, которые приезжают посмотреть что мы подготовили для их. Так как бизнес который считается потребительской в отличии от сыревого, как бы удивительно не звучало. Но он есть всегда стабильно ростущий и прибыльный, мало того мы еще и монополисты в нашем уголочке по водным ресурсам мы уже не должны быть с протянутой ругой.. Так что уважаемые граждани. Не продаемся за гречку а включайте свои мозги и дорогу компетентным людям даем и сами смотрим где гадим. PS. Смотрю что отрезки дорог уменьшаются с каждой публикацией, информации о &quot;проклятой&quot; каменке с каменного века. . <br/>&quot;Ця дорога сполученням Шацьк-Прип’ять-Любохини-Дубечно-Ратне протяжністю майже 58 км &quot; сейчас уже до любохин только едим.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром