Повідомили, коли шачанам надаватимуть землю під будівництво

15 Січня 2019, 13:55
2618

Заяви шачан, які хочуть взяти землі для будівництва, депутати вирішили перенести до затвердження Генплану Шацька.

Таке рішення депутати прийняли на сесії Шацької селищної ради. 

На кожну сесію Шацької селищної ради жителі селища пишуть заяви на будівництво. Але ще раніше, на одній із сесій, депутати прийняли рішення про те, що не надаватимуть місця під забудову до того часу, допоки не буде затверджений новий генплан Шацька.

Тож і на останній сесії, яка відбулася 10 січня, як і заяви жителів села Гаївка, депутати прийняли рішення перенести до затвердження Генерального плану й заяви по Шацьку, чим викликали обурення присутніх заявників.

Читайте також: Шацьк хочуть виключити зі списку історичних населених місць України

Ті ж, у свою чергу допитувалися, коли точно буде той таки Генплан.

«15 січня має в області засідати містобудівна рада, якщо там не буде ніяких зауважень, то потім документ буде затверджуватися на сесії селищної ради. Потім можна буде скликати сесію та розглядати заяви шачан на будівництво. Коли це може бути – конкретно не скажу, бо не можу керувати обласними чиновниками», – відзначив Сергій Гірич, головний спеціаліст відділу землекористування, охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету селищної ради. 

Коментарі
15 Січня 2019, 16:34
Щось той Гірич забагато на себе бере.а це погано кінчається
15 Січня 2019, 17:51
Не судіть і не судимі будете. Депутати вирішили не роздавати землю, поки не буде генплану, причому тут Гірич?
16 Січня 2019, 14:21
Так не роздавати? Хоча кожної сесії роздають хто по золотить ручку гіричу і йому подібним і на сесіях за трибуни відправляє смс що виділили ділянку. Мало того що зарплати мізерні так щей за ділянку потрібно заплатити. Хоч кожна людина має право. Як урочище Сад виключити із списку пам'яток вони вміють! Бо хтось хоче накласти свою Лапу. Другі годяться що мають історичне минуле. А нам виходить не потрібно. А потім дивуються що спеціалісти в район не хочуть іти. Шкода що Віннічук так рано пішов з життя. То хоч простій людині можна було до когось звернутися. Одне слово Ганьба!!!
16 Січня 2019, 21:11
<p>Взагалі, хто тримає Гірича? Це хабарник, який виставляє з кабінету людей, бо він не в настрої. Набрався грошей, " як сучка бліх". Хай на сесії озвучить перед громадою, як надав земельні ділянки братику і одній "чарівній шачанці", а біля неї і собі клаптик. Дійсно, шкода, що немає такої порядної людини, як Віннічук, такого б небуло. Ви знаєте, шановний Голядинець, вам потрібно взяти на контроль вчинки Гірича і в майбутньому підбір кадрів. Бо він бере на себе забагато і йому: "Голядинець не указ" - з його слів. Ти, Гіричу, навчися культури у Крата Славіка. Це мудра і культурна людина і не боягуз, як ти. Він чесно і добросовісно пройшов зону АТО, і не один раз. </p>
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024