У Мельниках з’явився інтернет

17 Серпня 2016, 14:36
6297

На центральній вулиці села Мельники, що у Шацькому районі, були помічені кілька працівників, що тягнули кабель вгорі по електроопорах.

Про це пише «Волинська газета».

– Підключаємо село до інтернету, – розповідають Руслан Сахарук, Роман Ханзерук та Орест Діман, впевнено роблячи свою «висотну» справу. – Львівська компанія УАРНет вже понад 20 років надає послуги доступу до мережі інтернет, торік дійшла і до Шацька.

Щоб здійснити цю свою цивілізаційну місію у селах, що знаходяться на краєчку нашої держави у безпосередній близькості до польського та білоруського кордонів, УАРНет уклала договір на оренду електроопор із Шацьким РЕМ ПАТ «Волиньобленерго».

Торік, мовлять інтернет-провайдери, оптоволокно проклали по Шацьку, цієї весни провели у с. Світязь і ось дійшла черга до Мельників. Загалом по Шацькому району  працівники  фірми вже проклали близько 30 км оптоволокна. УАРНет, запевняють провайдери, гарантує якісний зв'язок і швидкість. Послугами львівської фірми вже скористалися кількасот жителів Шацька та Світязя, є вже 30 підключень і в Мельниках. Наразі у цім селі діє акційна знижка і підключення до інтернету включно з Вай Вайп Роутером мельниківцям обійдеться у 1 650 грн, у с. Світязь ця вартість на порядок вища.

Всім, хто хоче підключитися до інтернету, УАРНет радить зробити замовлення есемескою на тел. 067-67-269-69, вказавши свою адресу та прізвище.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024