Спецпідрозділ «Світязь», яким керує колишній начальник шацьких поліцейських, вирушив у зону бойових дій

09 Січня 2019, 15:40
8348

Співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» відправилися в чергову ротацію, аби змінити своїх колег у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. 

За традицією провести бійців на службу прийшли керівництво поліції Волині, а також родичі, друзі та колеги поліцейських, - повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП в області Сергій Козак та командир підрозділу «Світязь» Вячеслав Моніч провели для поліцейських інструктаж, побажали й надалі гідно служити на благо українського народу, забезпечуючи правопорядок і публічну безпеку в зоні  проведення Операції Об’єднаних Сил.

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної поліції особливого призначення «Світязь» було створено в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ. Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами. Волинські телевізійники зняли фільм, присвячений бійцям спецпідрозділу «Світязь»: дорога болю і слави», який  у 2016 році здобув найвищу нагороду, гран-прі, на міжнародному мистецькому фестивалі в Польщі.

Коментарі
13 Січня 2019, 04:00
Дасть бог там буде користь
14 Січня 2019, 18:26
За що вони воюють? за капiтали жидiв якi при владi.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024