Діти з Шацького району побували на обласній ялинці у Луцьку

07 Січня 2019, 13:10
1786

Близько шести сотень діток з різних районів, міст та об’єднаних територіальних громад регіону долучилися до свята Обласної новорічної ялинки.

Цей традиційний захід об’єднує діток чарівною казкою, веселощами, розвагами та подарунками вже багато років. Сьогодні, 4 січня 2019 року вони розважалися разом з головою обласної державної адміністрації Олександром Савченком в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Для участі у заході запрошено дітей соціально-вразливих категорій. Зокрема, були присутні діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з інвалідністю, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти загиблих військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, загиблих шахтарів, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей та ті, які залишилися без догляду.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко звернувся до діток, як до майбутніх «будівничих» української держави:

«Я хочу вам побажати, аби цей рік був кращим за минулий. Життя не буває погане! Воно буває активне і цікаве, або більш активне і цікаве. Для вас головне – гарно вчитися, поважати один одного. Я хочу, аби ваші очі завжди світилися радістю, щоб ви завжди посміхалися! Я вірю, що ми створимо для вас всі умови для комфортного життя! Бажаю побільше приємних сюрпризів, доброти, ласки й віри в себе, в дружбу та справедливість, – промовив Олександр Ілліч.

Учасники свята мали змогу подивитися цікаву новорічну виставу, пофотографуватися з Дідом Морозом та Снігуркою, поліпити з глини. Також бажаючим робили яскравий аква-грим. Окрім того, усі дітки отримали новорічні подарунки.

Також на оюбласному святі побували 20 дітей пільгових категорій з шкіл Шацького району та Шацької ОТГ, серед яких - восьмеро дітей-сиріт, троє дітей з інвалідністю, решта - діти із багатодітних сімей. Також діти отримали солодкі пакунки подарунків.

1

1

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024