Рецепти "чоловічої сили" - від травниці із Шацька

13 Серпня 2016, 11:00
3102

Коли вона є — настрій покращується, світ прекрасний, життя вдалось. Коли ж її нема — настає велика депресія. При чому як у чоловіків, так і у жінок…

Проблеми з потенцією можуть виникнути у будь якому віці. Якщо раніше вважалося, що «він нічого не може, бо ж вік вже не той», то зараз і у 30-річних можуть траплятись неприємні «нежданчики».

Про те, як чоловікам підтягнути свої сили, набути впевненості та повернути собі статус «А він – ого-го!» Таблоїду Волині розповіла травниця та фітотерапевт Валентина Стаховська. Жінка проживає у Шацькому районі, який є справжньою скарбницею різноманітних цілющих травинок, гіллячок та джерел.

Причиною зниження «чоловічої сили» є різні фактори: куріння, ожиріння, надмірне вживання алкоголю, стреси, фізичне виснаження і… недостатня сексуальна активність. Але хай не тішать себе ті, хто останній пункт вже планує взяти собі на озброєння, мовляв, треба, бо будуть проблеми. Надто часта зміна партнерш теж має не дуже добрі наслідки для потенції чоловіка.

Для того, аби проблем у спальні не виникало, потрібно вести активний та здоровий спосіб життя. Але якщо «дзвіночки» вже забриніли, впадати у паніку не потрібно. Адже часто ситуацію можна виправити народними та цілком доступними методами, — переконує пані Валентина.
Фітотерапевт розповіла про сім найпростіших та ефективних способів відновити свої сексуальні сили:

1. Горіхи. В них міститься значна кількість рослинного білка, йоду, заліза та різних вітамінів, які мають позитивний вплив і на «чоловічу силу» та й на стан здоров’я загалом. Тому чоловікам рекомендується з'їдати по п’ять волоських горіхів протягом місяця. А для сильнішого ефекту можна зробити суміш з подріблених горішків та меду. Для цього взяти обидва інгредієнти в однакових пропорціях, змішати та вживати по 2 чайні ложки двічі на день. Бажано запивати молоком. Курс прийому – 3-4 тижні.

2. Лимон. За дві години до статевого акту з’їжте половину лимона, але разом зі шкіркою.

3. Візьміть морквину і перетріть її на дрібній тертці. Залийте склянкою кип’яченого молока та проваріть на маленькому вогні хвилин десять. Суміш вживайте тричі на день по 100 грам

4. Змішайте по одній чайній ложці м’ятизвіробоюконюшини та кропиви, залийте літрою окропу та поставте на хвилин 20, хай настоїться. Пийте по склянці тричі на день протягом десяти днів.

5. Дві склянки соняшникового насіння потрібно промити та добре висушити на гарячій сковорідці. Опісля добре перемолоти разом з лушпинням, залити літрою гарячої води і довести до кипіння на маленькому вогні. Зняти, процідити та охолодити. В рідину додати дві столові ложки меду та розмішати. Вживати по 100 мілілітрів натщесерце щоранку, поик не відчуєте, що сили повернулись.

6. Мед також можна додати до насіння кунжуту, яке перед цим добре просмажити на сковорідці. Вживати тричі на день по 2-3 столові ложки.

7. Хорошим «помічником» при імпотенції є женьшень. Настоянки з кореня цієї рослини можна придбати у будь якій аптеці, а можна зробити самому. Для цього візьміть половину столової ложки подрібненого кореня та змішайте з 350 г меду. Суміш лишіть на півтора тижні. Потім вживайте тричі на день по половинці чайної ложки протягом місяця.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024