Дітям-сиротам Шацького району вручили ключі від житла

03 Січня 2019, 18:00
4893

У Шацьку троє дітей-сиріт отримали житло.

Ключі від власного помешкання та документи на нього напередодні новорічних свят отримали троє дітей-сиріт: Ярослав Грицюк, сестри Аліна та Тетяна Бик із селища Шацьк, - повідомляє прес-служба Шацької РДА.

Однокімнатне житло для Ярослава вартістю 338 тисяч гривень придбали у місті Нововолинську за кошти субвенції з державного бюджету. У квартирі він проживатиме з дружиною та маленькою донечкою. 

676 тисяч гривень субвенції з державного бюджету та 24 тисячі гривень з місцевого бюджету (Шацької ОТГ) спрямували на придбання однокімнатної квартири у селі Світязь Шацького району для Аліни та Тетяни. 

На виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2018-2019 роки виділили 140 тисяч гривень ( 70 тисяч грн. – з місцевого бюджету Шацької селищної ради (Шацької ОТГ), та 70 тисяч гривень – з обласного бюджету на умовах співфінансування) на ремонт житла, яке на праві власності належить Ярославі Лукашук (дитині, позбавленої батьківського піклування).

Як повідомила начальниця служби у справах дітей Шацької райдержадміністрації Олена Кропивник, на первинному обліку служби перебуває 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (25 дітей знаходяться під опікою/піклуванням родичів, 4 – виховуються у прийомних сім’ях, 1 – у Головненській школі-інтернаті на повному державному забезпеченні).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром