Передноворічна сесія Шацької селищної ради з питанням про ЦНАП

03 Січня 2019, 11:50
3785 Джерело: фото ілюстративне

Депутати Шацької селищної ради внесли зміни до рішення ради «Про надання дозволу на укладання договору оренди приміщення під ЦНАП».

29 грудня під головуванням Людмили Цевух, в.о. Шацького селищного голови, відбулося засідання позачергової 44-ї сесії. Потреба зібратися депутатам у передноворічний час була викликана необхідністю внесення змін до рішення селищної ради «Про надання дозволу на укладання договору оренди приміщення під ЦНАП» від 14 грудня 2018 року.

Нагадаю, Шацька селищна рада бере участь у другому раунді Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення/модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) за Програмою «Інституційна допомога, навчання персоналу,  підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями». За успішного результату Центр надання адміністративних послуг громади отримає Програмне забезпечення, оргтехніку і меблі від Євросоюзу, навчання персоналу,  підвищення його кваліфікації.  На попередній сесії депутати прийняли рішення про надання права секретарю селищної ради Людмилі Цевух укласти договір з підприємцем Юрієм Оліферчуком про оренду приміщення під ЦНАП в новобудові по вул. 1 Травня в Шацьку.

На останньому засіданні, 29 грудня, обранці громади внесли зміни до згаданого рішення: затвердили орендну плату в розмірі 16 500 грн. в місяць, яка з 2020 року помісячно підлягатиме індексації – із  застосуванням індексу інфляції, встановленого законодавчими актами. Також доповнили проект рішення фразою, що, в разі дострокового припинення договору з ініціативи орендаря, витрати орендодавця, пов’язані з переобладнанням торгового приміщення під ЦНАП, відшкодовуються орендарем на підставі документів орендодавця, що підтверджують ці витрати.

«Надіємося, що між селищною радою і підприємцем складуться гарні ділові стосунки, проект успішно запрацює, а громада незабаром отримає новий сучасний Центр надання адміністративних послуг», – зазначила на завершення Людмила Цевух.

Коментарі
03 Січня 2019, 15:32
А чому 16500 а не 50000тис
03 Січня 2019, 15:35
З таким відношенням до людей як у них то вони повинні сидіти в палатці
04 Січня 2019, 00:50
Селищній раді нема де гроші подіти. Схаменулися б. Краще б центр селища освітлили б.А то темно ввечері як в лісі. Якби не вітрини магазинів, то і перехрестка не видно було
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром