Феєрична програма і казкові костюми: як у Підмановській школі Новий рік стрічали

30 Грудня 2018, 15:20
Діти у яскравих костюмах перенесли глядачів у справжню новорічну казку 3691
Діти у яскравих костюмах перенесли глядачів у справжню новорічну казку

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Не обминув радісний святковий настрій і ЗОШ І – ІІ ст. села Підманове.

Напередодні учні школи дружно готувалися до свята: прикрашали  вікна новорічними витинанками та сніжинками, розучували вірші, пісні, новорічні вітання.

А 28 грудня засвітилася різнокольоровими вогниками лісова красуня – ялинка.

На новорічному ранку в початкових класах діти, одягнені у яскраві костюми, перенесли глядачів у справжню новорічну казку.

У цікавій формі пройшло новорічне свято для учнів 5-9 класів. Школярі  підготували святкову феєричну програму  з новорічними сюжетами, піснями та танцями.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував присутнім море приємних емоцій та гарного настрою.

Усі учні школи отримали солодкі подарунки та призи від Діда Мороза та  Снігуроньки.

«Дирекція та педагогічний колектив щиро вдячні за подарунки та призи благодійному фонду «Патріоти Волині» Степана Івахіва, директору ШНПП Марії Христецькій, директору пансіонату «Шацькі озера» Федору Заяцю, підприємцям Василю Печуку, Оксані Стаднік, Юлії Якимˋюк, Петру Лукˋянюку. Хай Господь Бог сторицею віддячить Вам за розуміння і підтримку! З Новим роком!» – йдеться у листі до редакції.

1



1

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024