Шацьким школярам розповіли про різноманітний світ професій

27 Грудня 2018, 19:00
1671 Джерело: Facebook

У Шацькій районній філії Волинського ОЦЗ відбувся День відкритих дверей, який відвідали зайняте, незайняте населення, роботодавці та учнівська молодь.

Про це йдеться на Facebook-сторінці установи.

Відвідувачі отримали інформацію про спектр соціальних послуг державної служби зайнятості, різноманітний світ професій та можливість проходження професійної підготовки за направленням служби зайнятості.

Також фахівці звернули увагу присутніх на те, що комплекс соціальних послуг служби зайнятості, які надаються населенню та роботодавцям, зорієнтований, у першу чергу, на легалізацію зайнятості, сприяння працевлаштуванню населення, запобігання безробіттю. Молодь мала змогу розглянути папки з описами професій, барометр професій та інформацію про підприємства та організації міста та району.

Під час зустрічі безробітні громадяни ознайомились із пропозиціями роботи у Шацькому районі та за його межами, отримали інформацію щодо способів та можливостей пошуку роботи.


 

 

 

Коментарі
28 Грудня 2018, 10:22
Чергового показуха????? Загальновідомий факт, що зайнятість не допомагає реально знайти роботу, не кажучи вже про добре оплачувану роботу. Але фінанси на утримання зайнятості ідуть колосальні!!!! Як наша країна може вилізти з д...пи, поки гроші йдуть на вітер?????
28 Грудня 2018, 23:33
А в нас кругом така ду..а.Створюють комітети з зарплатами на мільйони ,а роботи не має
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024