Як у районі відзначатимуть День незалежності

09 Серпня 2016, 23:30
2205

9 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук  провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 25-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України, участь в якому взяли голова районної ради Сергій Карпук, Шацький селищний голова Сергій Віннічук, заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято – День незалежності. Аби його святкування в нашому районі пройшло гідно і організовано, було обговорено основні питання, що стосувалися підготовки до відзначення державних свят, - інформує сектор з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шацької районної державної адміністрації. 

В ході наради були враховані пропозиції членів оргкомітету щодо заходів із відзначення в Шацькому районі 25-ї річниці Незалежності України, які відбудуться 24 серпня. Зокрема вирішено, що відбудуться молебень за Україну і український народ, урочисті збори, розваги та ігри для дітей, спортивно-масові, фізкультурно-оздоровчі заходи та святковий концерт.          

Також на засіданні оргкомітету погодили план заходів урочистої церемонії підняття державного прапора України, яка відбудеться 23 серпня о 9.00 год. на центральній площа смт Шацьк. Участь у заході візьме колектив Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю».

Підбив підсумки роботи засідання оргкомітету Сергій Сидорук, який наголосив на важливості відзначення державного свята та дав окремі доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, які  забезпечують і відповідають за організацію заходів.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024