Перевізники не хочуть братися за маршрути в Шацькому районі

27 Грудня 2018, 11:05
2748 Джерело: фото ілюстративне

У Шацькій райдержадміністрації просили ковельських, любомльських та шацьких перевізників взятися за маршрутні перевезення в районі, проте отримали відмову.

Про це на сесії Шацької районної ради повідомив перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух, звітуючи про стан організації роботи по забезпеченню населення району якісними послугами з пасажирських перевезень.

Особливих змін, як відзначив посадовець, у ситуації з пасажирськими перевезеннями в районі за останній період не відбулося. На жаль, не зважаючи на старання, зміни графіків маршрутів, усілякі підлаштування не вдалося залучити в район постійного перевізника, який би забезпечив з’єднання населених пунктів. Причини – нерентабельність маршрутів та поганий стан доріг.

Переговори проводились як з місцевими, так і з ковельськими та любомльськими перевізниками, але питання вирішити не вдалося.

Є проблеми із маршрутним сполученням сіл Пехи, Самійличі, Мельники, Підманове. Проблему, за словами Віктора Плейтуха, могли б вирішити внутрішні перевізники чи придбання автобуса на комунальне підприємство Шацької ОТГ.

Коментарі
28 Грудня 2018, 16:46
Потрібно було, не забирати в Примука маршрути по районі.
28 Грудня 2018, 20:36
я думаю Приймука убрали спеціально зразу ж питання для чого ?? я завжди шукаю для кого це вигідно 1 влада купляє автобус тендер проходить на тендері гроші відмиває 2 постійна дотація автобуса б я знаю держава керує підприємствами тільки в убиток тобто він не рентабельний буде значить гроші там теж відмиватись будуть приклад скажу працівник держ підприємства у Бортника брав запчасти взяв на 1000 грн по факту а бізнесмена попросив написати чек на 2000 грн само і там буде. а дотація звідки буде з бюджету а гроші чиї платників податків тобто наші от вам і грабунок...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром