Ремонт доріг, тротуарів, реконструкція вуличного освітлення: як оновляться населені пункти Шацької громади

25 Грудня 2018, 18:40
Відбулося засідання чергової сесії Шацької селищної ради 2187
Відбулося засідання чергової сесії Шацької селищної ради

На сесії Шацької селищної ради депутати затвердили заходи на 2019 рік з виконання Програми економічного та соціального розвитку Шацької селищної ради на 2018-2020 роки. 

20 грудня відбулося засідання чергової 43-ї сесії Шацької селищної ради під головуванням секретаря Людмили Цевух. Хоч на попередньому засіданні анонсувався розгляд земельних питань, утім, їх перенесли на наступну сесію. На останньому засіданні розглядалися лише питання фінансів та селищного бюджету на 2019 рік.

Про затвердження заходів на 2019 рік з виконання Програми економічного та соціального розвитку Шацької селищної ради на 2018-2020 роки інформував депутатів Віталій Яльницький, заступник селищного голови. Серед запланованих робіт – капітальний ремонт вулиць Садова, Лесі Українки, 1 Грудня, Вишнева в смт Шацьк; Зелена – в с. Самійличі, Кільцева – в с. Положево, Ярини Смоляр, Діброва – в с. Кропивники.

У селищній раді мають намір побудувати світлофор на перехресті вулиць Степана Шковороди та 50 років Перемоги в смт Шацьк. Передбачать кошти також на реконструкцію мереж вуличного освітлення по вулицях Незалежності, 1 Травня, Лісова, Лугова, Озерна, Вишнева в смт Шацьк; Лісова – в с. Вілиця, Федорова – в с. Кропивники, Нова – в с. Мельники.

А ще хочуть капітально відремонтувати тротуари в селищі по вулицях Степана Шковороди (від відділення Ощадбанку до вул. Незалежності), Шевченка (від військкомату до церкви), 1 Травня (від селищного скверу до вулиці Природна), Незалежності (від церкви до казначейства), 50 років Перемоги (від автостанції до Шацького РЕМ), Природна (від Незалежності до адмінприміщення селищної ради).

В розділі «Реконструкція, капітальний ремонт та будівництво об’єктів» передбачено реконструкцію з добудовою Шацької школи-гімназії, реконструкцію даху,  утеплення фасаду та встановлення вікон в навчально-виховному комплексі с. Мельники; капітальний ремонт системи опалення в дитсадку №1 селища Шацьк і школі с. Прип’ять.

Також серед заходів є будівництво каналізаційної мережі у західній частині смт Шацьк, селах Гаївка і Мельники та каналізаційних очисних споруд. З-поміж іншого – ремонти клубів і встановлення біля них огорожі, поточний ремонт доріг, облаштування місця паркування автотранспорту по вул. 50 років Перемоги в смт Шацьк тощо.

В плани на наступний рік ввійшли роботи з реконструкції селищного та шкільних стадіонів, встановлення дитячих майданчиків.

Після обговорення обранці громади одностайно проголосували за запропоновані заходи.

Коментарі
25 Грудня 2018, 23:24
По Шковороди всю вулицю треба робити , ато біля пенсійного можна ноги поломати
26 Грудня 2018, 00:59
чому не роблять ліхтарі які недавно вчинили по вулиці Вишнева?
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024