Місія «Подаруй дитині Євангеліє» дійшла до Шацька

25 Грудня 2018, 14:25
Священик привітав кожну сім’ю зі святом й подарував книги Нового завіту 2427
Священик привітав кожну сім’ю зі святом й подарував книги Нового завіту

Триває всеукраїнська благодійна місія «Подаруй дитині Євангеліє», яку проводять Благодійний фонд «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» і наші партнери ГО «БОЖІ ДІТИ» під кураторством архімандрита Гліба (Казьмірука).

В рамках акції наші організації передають по всій території України духовну літературу для дітей – зокрема, Євангеліє, молитвослови і Закон Божий. Духовна література вже вдруге надійшла до Волині - цього разу до смт Шацьк Володимир -Волинськоі єпархії, – інформують на сторінці БО «Благодійний фонд «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» у Facebook.

Регіональний директор Благодійного фонду «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» в Володимир -Волинськоі єпархії настоятель Свято-Онуфріівського храму протоієрей Володимир Гичка під час православного святкового заходу в Шацькому міському Будинку культури, де зібралися і дорослі, і малі парафіяни, привітав кожну сім’ю й подарував книги Нового завіту, а також вручив солодощі кожній дитині.

Отець Володимир щиро привітав дітей та дорослих зі святом й закликав бути терпимими та милосердними один до одного, творити добро та вірити у його силу.
Також священик планує подарувати Новий Завіт вчителям етики в школах і передати примірники бібліотекам району.

Читайте також: Дітям - солодощі, дорослим - Новий завіт: до шачан завітав святий Миколай

Коментарі
25 Грудня 2018, 17:05
А сенс?
25 Грудня 2018, 18:20
Владі потрібне тупе пасивне стадо. І поляки не проти...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром