У Пулемці засвітили новорічну ялинку, а сільський голова відзвітував про роботу

24 Грудня 2018, 19:40
На відкритті ялинки у Пулемці 2414
На відкритті ялинки у Пулемці

Вже давно стало доброю традицією 19 грудня, у День святого Миколая, урочисто відкривати новорічну ялинку.

Мальовниче село Пулемець також не виняток.

В післяобідню пору до сільського будинку культури прийшли діти  і дорослі, аби подивитись на красуню-ялинку, осяяну вогнями, та прийняти вітання від святого Миколая, маленьких ангелят, роль яких виконували дітки. Діти із задоволенням погонили Чортика, аби той не пороздавав їм різочки.

Голова Пулемецької сільської ради Василь Демедюк традиційно в цей день відзвітував перед громадою про виконану роботу протягом 2018 року.

А також в цей день відбувся концерт сільського будинку культури, який підготувала завідувачка клубу Леся Рабчевська та аматорський колектив «Співочі серця». Гостей вітали гарними піснями, віршами, гуморесками та смішними сценками.

Відкривати святкову ялинку запросили голову сільської ради. Привітавши усіх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажавши міцного здоров’я та мирного неба в Україні, спільним закликом «Ялиночко, засвітись!» урочисто засвітив лісову красуню.

Люди з радістю фотографувалися біля ялинки, вітаючи один одного з початком новорічних свят. Ввечері відбулася святкова дискотека. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024