За тиждень шацькі поліцейські зловили 16 порушників правил дорожнього руху

24 Грудня 2018, 14:10
2603 Джерело: фото ілюстративне

За тиждень до Шацького відділення поліції надійшло 27 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Серед найбільш резонансних подій – двох шачанок телефонні шахраї  ошукали на 21 та 36 тисяч, також ДТП сталося в селі Піща.

Окрім того, одна конфліктна ситуація сталася в смт. Шацьк, сімейні скандали зафіксовано в с. Мельники та смт. Шацьк.

Працівники поліції склали 30 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення, серед них: 16 за порушення правил дорожнього руху (в т.ч. 1 – за керування транспортними засобами в стані сп’яніння), 6 – за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та появу в п’яному вигляді в публічному місці, по 2 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, порушення правил перереєстрації мисливської зброї, по одному – за вчинення насильства в сім’ї та завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Заходами адміністративного впливу працівники поліції наклали штрафів на суму 1 тисячу 887 грн., дві справи про адміністративні правопорушення направили на розгляд суду.

Коментарі
25 Грудня 2018, 13:46
так хай і поліція теж правила не порушує....вони мають завжди їздити з проблисковим синім маячком а не чатувати людей і не спиняти всіх підряд....тим більше пів шацька їздять по знайомству і навіть як порушать щось то їх відпускають
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024