Юний шачанин виконав вальс на фестивалі для творчих дітей учасників АТО

23 Грудня 2018, 17:00
Артур Мерчук виконав на акордеоні вальс «Бабине літо». 2787
Артур Мерчук виконав на акордеоні вальс «Бабине літо».

Син учасника АТО з Шацька взяв участь у фестивалі для дітей, чиї батьки захищають або ж захищали цілісність держави у війні з агресором – Росією.

Під час заходу, який відбувся у Луцьку 15 грудня, усі охочі змогли насолодитися виступами юних талантів, а також взяти участь у майстер-класах та виготовленні колективної інсталяції. Наприкінці заходу усі діти військових отримали подарунки від Святого Миколая.

Обласний фестиваль для творчих дітей учасників АТО «Самоцвіти» за участю військових капеланів та волонтерів пройшов у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та технічних навчальних закладів. Зі слів директорки центру Оксани Дідик, фестиваль «Самоцвіти» по-своєму унікальний, адже така подія в Луцьку відбулася вперше. Проте у планах організаторів – проводити подібні заходи щороку.

До цього заходу долучився і опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк. Заклад на фестивалі представляв талановитий, обдарований учень 5-А класу Артур Мерчук, він взяв участь у номінації інструментальне мистецтво (гра на акордеоні), виконавши вальс «Бабине літо».

5

 

 

Коментарі
25 Грудня 2018, 00:03
Дякую
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром