Дорога до Підманова, звіт про ремонт клубу та безгоспне Пісочне: про що говорили депутати на сесії районної ради

23 Грудня 2018, 18:00
2152 Джерело: фото ілюстративне

На початку сесії Шацької районної ради, яка відбулася 21 грудня, традиційно депутати озвучили п’ять депутатських запитів.

Депутатка Ніна Хомич адресувала запит до голови Волинської обласної ради з проханням включити до переліку ремонту доріг на 2019 рік відрізок дороги до села Підманове, оскільки за останній час на цій дорозі утворилося багато вибоїн.

З проханням надати документацію про використання коштів на ремонт Ростанського клубу, вказавши хто був виконавцем робіт (нагадаємо, Ростанська сільська рада увійшла у список переможців обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив, тому на ремонт клубу виділили 100 тисяч грн.), просив у своєму зверненні до голови Шацької РДА Петро Ткачук.

Сергій Сидорук озвучив три депутатські запити. Перший стосувався відмови електриками жителю селища Шацьк підключити його будмайданчик до електромережі. Тому підготовлено звернення до голови Антимонопольного комітету з проханням розібратися в законності відмови шачанину у підключенні. 

Непокоїть Сергія Сидорука стан пасажирських перевезень, зокрема до села Мельники. Тому він звернувся до голови Шацької РДА з проханням налагодити маршрутні рейси.

Ще один депутатський запит стосувався стану озера Пісочне, про що й написали у своєму зверненні до Сергія Сидорука та його колеги-депутата Олексія Писачука жителі сіл Мельники та Гаївка. Як пояснив депутат, прибережна лінія озера передана в постійне користування Шацького нацпарку, проте власне водне плесо не має господарів, які слідкували б за ним. Депутати підготували спільне звернення до директора ШНПП з проханням вивчити питання та можливості його вирішення, адже в останні роки, за словами депутата, на Пісочному були певні «екологічні» проблеми.

Всі запити депутати підтримали, їх направлять у відповідні структури в установленому законом порядку.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром