Депутатські запити, бюджет 2019 та звіти голів: у Шацьку відбулася сесія районної ради

21 Грудня 2018, 16:00
2239

Майже 35 питань розглянули депутати на останній в цьому році сесії Шацької районної ради, яка відбулася сьогодні, 21 грудня.

На чергове пленарне засідання прибули 20 депутатів з 26, а участь у ній також взяв Василь Голядинець, голова Шацької РДА, та його перший заступник Віктор Плейтух. Без перерви (вона, відповідно до регламенту, робиться через кожні дві години роботи сесії) депутати протягом майже трьох годин розглянули усі питання, оскільки левова їх частка навіть не озвучувалася перед депутатами, оскільки затверджувалися відповідно до рекомендацій профільних комісій, на яких вони розглядалися раніше.

На початку сесії традиційно депутати озвучили п’ять депутатських запитів, які стосувалися ремонту доріг, незаконної відмови енергетиків шачанину у підключенні буд майданчика до електромережі, ремонту Ростанського клубу, пасажирських перевезень, стану озера Пісочне.

Далі перед депутатами відзвітувалися за свою роботу за рік голова Шацької районної ради Сергій Карпук та голова Шацької РДА Василь Голядинець. Звіти обох голів депутати затвердили, як і звіти керівників певних установ та структурних підрозділів адміністрації про виконання певних районних програм.

Не дискутували депутати і над питанням внесення змін до бюджету району та основним фінансовим документом на наступний рік – бюджетом 2019 року, про що інформував начальник управління фінансів Олександр Бебко. Депутати прийняли бюджет 2019 року у редакції, поданій райдержадміністрацією та із врахуванням пропозицій постійної комісії районної ради з питань планування бюджету, потреб установ району.

Докладніше про те, які саме питання розглянули депутати на сесії, читайте згодом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39