Як жителі Мельників уболівали за свого кумира у великому спорті

20 Грудня 2018, 10:20
Юля – з директором Мельниківської школи Миколою Маригодою 5213
Юля – з директором Мельниківської школи Миколою Маригодою

Відома футзалістка України Юлія Дударчук в складі команди жіночого футзального клубу «ПЗМС» (Полтава) взяла участь у чемпіонаті України серед жінок з футзалу у місті Володимир-Волинський.

Щоб підтримати Юлію під час гри, на чемпіонат у Володимир приїхав цілий автобус земляків спортсменки із села Мельники і Шацька. Родичі, друзі, знайомі, директор Мельниківської школи Микола Маригода, перший тренер Володимир Кубай – всі, з ким у Юлі пов'язані приємні спогади з дитинства, щиро вболівали за свою знамениту землячку.

Полтавська «ПЗМС» того дня грала з володимирською «Ладимир» і перемогла волинян з рахунком 6:4. Юлія Дударчук відзначилася одним забитим у ворота суперника голом та декількома результативними передачами. Після гри земляки мали можливість поспілкуватися з Юлею, висловити захоплення її успіхами в спорті, сфотографуватися разом і взяти автограф. Рада була знайомству з футзалісткою восьмикласниця Мельниківської школи Марина Ващук, яка демонструє великі успіхи у футболі і хотіла б  піти по стопах Юлії.

Організували незабутню поїздку до Володимира брат Юлі – депутат Шацької селищної ради Юрій Дударчук і директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок» села Мельники Микола Маригода. А підтримав гарну ініціативу і допоміг її реалізувати Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації.

Нагадаємо, найвідоміша футзалістка України 22-річна Юлія Дударчук, яка народилася і виросла в селі Мельники Шацького району, має нагороди національної першості як у футзалі, так і у футболі. До того ж у першому виді спорту зараз є однією з кращих бомбардирів. Юлія є нападницею футзальної команди ЖКФ «ПЗМС» (Полтава), а також грає за національну збірну України.

1

1


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024