Стало відомо, де облаштують ЦНАП Шацької громади

18 Грудня 2018, 17:25
На першому поверсі новобудови буде розміщений ЦНАП Шацької ОТГ 3507
На першому поверсі новобудови буде розміщений ЦНАП Шацької ОТГ

На сесії Шацької селищної ради депутати проголосували за надання права секретарю селищної ради Людмилі Цевух укласти договір з підприємцем Іваном Оліферчуком про оренду приміщення, в якому буде облаштований Центр надання адміністративних послуг Шацької ОТГ.

Нагадаємо, 14 грудня під головуванням Людмили Цевух, в.о. голови Шацької селищної ради, відбулося засідання 42-ї сесії. На сесії депутати озвучили депутатські запитипроголосували за зміни до рішення про селищний бюджет і спрямували державні кошти на придбання житла для дітей-сиріт Шацької громади.

Депутатка Світлана Гошовська повідомила, що підприємець із Шацька Іван Оліферчук згідний надати перший поверх новобудови по вулиці 1 Травня під ЦНАП Шацької ОТГ. У разі позитивного рішення сесії планують укласти з підприємцем довгостроковий договір оренди на 10 років. Приміщення на сьогодні вже здане в експлуатацію, суму орендної плати порахують у відповідності до оцінки майна.

«Ми упустили можливість побудувати новий ЦНАП. Тому сьогодні маємо докласти всіх зусиль, щоб пройти другий раунд фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою». Тоді ЦНАП громади отримає оргтехніку і меблі від Євросоюзу, а в разі успішного виконання умов раунду – ще й автомобіль», – зазначила Світлана Гошовська.

Після обговорення депутати прийняли рішення про надання права секретарю селищної ради Людмилі Цевух укласти договір з підприємцем про оренду приміщення під ЦНАП.

Коментарі
19 Грудня 2018, 02:02
<p>бабло відмивають...нeмає в районі більших проблeм ,які можна вирішити за ці кошти,то вони вирішили сісти у зручні крісла нового приміщeння,якби від цього щe якість обслуговування покращилась.Як гавкали до людeй,так і будуть гавкати а бабло нe малe підe...</p>
19 Грудня 2018, 16:22
Я не проти щоб уклали договір але я знаю з ким і це насторожує і ще одне ми бомжі то чому має в нас бути нови цнап ??? Не має грошей хай буде старе як є нам хватить бо забуваєте одне ми всі за це будем плати за допомогою податків... Я вже устав вам плати податків подумайте про це....
20 Грудня 2018, 16:14
Ми обурені,страшено обурені!!!!!!!Ви втратили повагу своїх односельців.Ви грабуєте народ,відмиваючи кошти за рахунок підприємців.Ви думаєте ,що цього ніхто не розуміє і не бачить!!!!"Шановні депутати" ви голосуєте для себе,своїх статків..При владі залишаються бандюки.Ми сподіваємось ,що вам рано чи пізно прийдеться відповідати за свої вчинки!
22 Грудня 2018, 01:26
хтось тупо протягає це питання незважаючи на конструктивні пропозиціі підождати.<br/>непростосоване приміщення на вузенькій вулиці за понад 3 млн коштів громади....наших податків , це дурість з боку депутатів і не аби яка лафа для підприємця.
22 Грудня 2018, 06:48
Це ще одне &quot;ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ&quot; Посоромтеся та зверніть увагу на приміщення податкової у Вашому районі. Люди в жахливих умовах здійснюють рутинну роботу, а Ви зібрались витратити колосальні кошти, щоб було де теревені розводити
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024