Шацькі депутати просять передбачити кошти на футбольне поле, вуличне освітлення і новий генеральний план

18 Грудня 2018, 15:30
Сесія Шацької селищної ради 2146
Сесія Шацької селищної ради

На сесії Шацької селищної ради депутати озвучили свої запити і звернення з проблемних питань.

14 грудня під головуванням Людмили Цевух, в.о. голови Шацької селищної ради, відбулося засідання 42-ї сесії. На сесії депутати проголосували за зміни до рішення про селищний бюджет і спрямували державні кошти на придбання житла для дітей-сиріт Шацької громади.

Окрім того, обранці громади озвучили запити і звернення. Від Богдана Тимошука надійшли запити про необхідність передбачення в селищному бюжеті на 2019 рік коштів на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям в Шацькій школі-гімназії; на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію шкільного стадіону та будівництво бігових доріжок з поліуретановим покриттям у цьому ж навчальному закладі; на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги по вулиці Данила Галицького в смт Шацьк.

Депутат Леонід Цюп'ях озвучив запит про необхідність передбачення на наступний рік коштів на відновлення вуличного освітлення на вулицях Лугова, Озерна і Лісова смт Шацьк.

В запиті Олександра Постернака йшлося про нагальну потребу виготовлення нового генерального плану села Мельники.

Віра Ковальчук просила посприяти у вирішенні проблеми з внесенням показників лічильника електроенергії по телефону, бо, з її слів, за вказаним номером неможливо додзвонитися. Також депутатка порушила актуальне питання проведення світла до нових житлових кварталів селища Шацьк.

Депутати одноголосно підтримали запити своїх колег.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024