Молодь Шацької громади ворожила на суджених і переглядала новорічний мюзикл

18 Грудня 2018, 13:00
Андріївські вечорниці для молоді 2429
Андріївські вечорниці для молоді

В Шацьку відбулося чергове засідання Молодіжної ради, яка діє при Шацькій селищній раді.

14 грудня в актовому залі Шацького лісового коледжу відбулося засідання Молодіжної ради, яку очолює Юрій Дударчук, молодий та активний депутат селищної ради. На захід завітали представники молоді Шацької громади, серед них – старшокласники шкіл і студенти лісового коледжу.

Лариса Демакова, спеціаліст гуманітарного відділу Шацької ОТГ, привітала присутніх і нагадала, що молодіжне зібрання приурочене до свята Андрія. Тому, щоб налаштувати молодь на гарний настрій, організатори провели колоритні Андріївські вечорниці. Учні старших класів НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. с.– дитсадок» села Мельники під керівництвом педагога-організатора школи Марини Хомич відтворили на сцені традиційну розвагу наших предків – веселощі в ніч на Андрія. Веселий сміх, жарти, конкурси, подарунки і, звичайно, ворожіння – вечорниці пройшли в гарній і невимушеній атмосфері. Ведучими на святі були працівниці Шацького районного Будинку культури Марія Шпак і Вікторія Ягодинець.

Традиційно для молоді влаштували кіноперегляд. Цього разу за чашечкою чаю чи кави всі з задоволенням переглянули мюзикл «Вечори на хуторі біля Диканьки». 

Читайте також: Флешмоб, кіноперегляд і смачне частування: в Шацьку збиралася Молодіжна рада

Нагадаємо, на черговому засіданні сесії Шацька селищна рада утворила молодіжну раду і затвердила її Положення. Крім того, було затверджено Програму «Молодь Шацької селищної ради» на 2019 рік, яка передбачає проведення різних молодіжних заходів та їх фінансування. В бюджеті 2019 року депутати планують передбачити фінансування цієї програми.

Новини Молодіжки можна прочитати, а також подати в коментарях ідеї для проведення заходів і написання проектів на сторінці Молодіжної ради Шацької ОТГ у Facebook.

1

1

1

1

1

1


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024