Чому в центрі Шацька виникає проблема з пішохідним рухом

05 Серпня 2016, 06:40
1741

Біля піцерії «Фелічіта», що в селищі Шацьк, тротуар завжди запруджений автомобілями. Власники автотранспорту, які відпочивають у піцерії чи ресторані «Водограй», полюбляють паркуватися впритул до загорожі закладів.

Тож пішоходи, зокрема і мами з колясками, аби пройти, вимушені виходити на проїжджу частину завжди насиченої центральної дороги селища.

Проблема особливо загострюється в літній період, коли заклади харчування переповнені відпочивальниками.

На сесії Шацької селищної ради, яка відбулася 2 серпня, актуальне для жителів райцентру питання озвучила у формі запиту депутат Людмила Єрофєєва.

Обранець громади звернулася до селищної ради з проханням вплинути на керівників згаданих закладів та вирішити питання із встановленням стовпців розмежування тротуару від проїжджої частини.

Коментарі
05 Серпня 2016, 23:24
Людмила ви молодець що підняли це питання. Але Це питання потрібно було піднімати ще п'ять років назад.
19 Вересня 2018, 15:50
Я знаю одну коронну відповідь керівника Шацької сільради---Немає коштів. А я скажу,коштів вистачає.Проблема,що вони крадуть,з космічною швидкістю.Дерибан земельних участків,бюджету,тобто бумага,витримає ВСЕ. Років з 5-ть,один посадовець з Шацька,признався,ви не уявляєте які там суми крутяться в Шацькій сільраді,а для народу-зась.А звідки в них,ростуть будинки?За який кошт?За їхню зарплату? Треба комісію визивати,непідкупну,з Києва,за ними плачуть тюрми.Ну,це питання часу,візьмемося і за них,і за митарів,і за лікарів,мєнтів, погранців,так що ,не розслабляйтесь.Історія повторюється.
19 Вересня 2018, 15:55
Світлофори хоть поставте.Дорогу людську зробіть,і в ур.Гряда,центральну дорогу,невже вам не стидно.Нещадно грабуєте,то хоть елементарні речі зробіть.То піпєц,за вами тюрми плачуть.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024