Шацьк: комунальники вдосвіта почали очищувати дороги і тротуари від снігу

17 Грудня 2018, 15:40
Центральні дороги селища розчищені 3754
Центральні дороги селища розчищені

Сильні снігопади на території Шацького району спричинили незручності на дорогах для водіїв та пішоходів і додали роботи комунальникам.

Якщо ДП «Волинський облавтодор» забезпечує проїзд на дорогах державного значення, то органи місцевого самоврядування – на місцевих дорогах.

Починаючи з неділі, на вулицях Шацької ОТГ працює техніка Шацького комунального підприємства «Будинкоуправління». Зі слів начальника Івана Коваля, сьогодні комунальники з 6.00 почали очищувати від снігу тротуари селища, щоб діти безперешкодно змогли дійти до школи, а дорослі – на роботу. З 5.00 техніка забезпечує прохідність для автотранспорту на дорогах місцевого значення. Також техніка підприємства працює в селах Шацької громади.

Оскільки снігопад протягом дня не припинився, а навпаки, посилився, то роботи для комунальників вистачить ще на декілька днів.

1

1

1
Тротуари в Шацьку не спричиняють незручностей пішоходам
Тротуари в Шацьку не спричиняють незручностей пішоходам

1

 

Коментарі
18 Грудня 2018, 00:13
Велике спасибі комунальникам за розчищення від снігу. Але велике прохання - не засипати нові тротуари піском. Бо з часом нововикладена бруківка перетвориться на грунтову стежину. Невже в сучасному суспільстві немає альтернативи для піску? Можна хоча б сіллю посипати
18 Грудня 2018, 00:28
Зразкове робота комунальні служби ШАЦЬКА. Дякуємо! Є з кого брати приклад іншим.
18 Грудня 2018, 17:30
Молодці, скажіть будь ласка чому так, від Діани дорога по вулиці посипана, а від Талісману не зроблено навіть грейдерування вулиці, що інша сторона вулиці Лесі Українки це вже не ШАЧАНИ? Як діти мають ходити в школу попід самими колесами, щоб не йти по коліна в снігу...?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024