Очільницю Шацького Будинку дитячої і юнацької творчості відзначили в області нагородою

16 Грудня 2018, 11:20
Ніна Корець з нагородою 3590
Ніна Корець з нагородою

У Волинському   інституті  післядипломної педагогічної освіти відбулося вшанування учасників 2-го (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості» у номінації «Методист — 2018».

На заході у формі круглого столу за тематикою «Педагогічний конкурс як ефективна форма підвищення професійної майстерності», побувала і в. о. директора Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості Ніна Корець як переможець конкурсу за туристсько-краєзнавчим напрямом позашкільної освіти. Грамоту  за ІІ місце, цінний подарунок  і грошову винагороду вона отримала від  Тетяни Соломіної — заступника начальника управління освіти, науки та молоді ОДА, голови оргкомітету, Петра Олешка — кандидата історичних наук, доцента, ректора ВІППО  й заступника обласної організації профспілки працівників освіти і науки Олександра Матвіїшина.

Також з вітальним словом звернулися Оксана Малащук— головний спеціаліст дошкільної, загальної середньої та вищої освіти управління освіти, науки та молоді ОДА, член оргкомітету та журі та Олександр Семенов— доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки і психології ВІППО, професор кафедри педагогіки СНУ ім. Лесі Українки, голова журі. Вони відзначили, що із впровадженням концепції Нової української школи зростають вимоги і до позашкільної освіти як одного з соціальних інститутів, створених для дітей, їх навчання, виховання і розвитку. Новий Закон «Про освіту» дає цілий спектр нових можливостей, зокрема, і для розвитку позашкільної освіти, адже вона більш вільна за своєю суттю, тому в її межах активніше реалізуються нові сучасні освітні підходи.

Учасники круглого столу взяли участь у панельній дискусії «Новий формат позашкільної освіти», модератором якої була  Валентина Вітюк,  кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з науково-методичної роботи ВІППО. Вона акцентувала увагу на сучасних вимогах допрофесійного розвитку педагога в умовах інноваційного освітньо-виховного середовища.

2

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024