Юна шачанка стала призеркою всеукраїнського турніру з дзюдо та сфотографувалась з чемпіонкою світу

15 Грудня 2018, 18:20
Юна шачанка Анна Самолюк із чемпіонкою світу Дариною Білодід 3318
Юна шачанка Анна Самолюк із чемпіонкою світу Дариною Білодід

У місті Дніпро понад 900 учасників із 17 регіонів України боролись за медалі і призи на III Всеукраїнському турнірі «Кубок Перемоги» з дзюдо серед дівчат.

Підтримати юних спорсменок приїхала українська дзюдоїстка, наймолодша чемпіонка світу і Європи вісімнадцятирічна Дарина Білодід, яку вразила кількість учасниць Всеукраїнського турніру, - повідомляє прес-служба Шацької РДА.

В останні роки турніри і чеспіонати в Дніпрі проходять за участю знаменитих зірок українського дзюдо, які своєю присутністю в залі мотивують учасників і безумовно піднімають рейтинг змагань, роблячи цей вид спорту ще більше популярним

Підтримали традицію організатори і цього турніру. Дарину Білодід особисто запросив віце-президент Федерації дзюдо України, президент ФДДО Михайло Кошляк.

Більше години українська спортивна зірка фотографувалася зі всіма охочими і роздавала автографи та інтерв'ю. Окрім того, багато юних спорсменок просили залишити автограф на поясах і навіть на кімоно. Пощастило зробити селфі одній із вихованок Шацького спортивного клубу «Торнадо», яка саме брала участь у Всеукраїнському турнірі – Анні Самолюк.

Хорошу боротьбу показала і сама Анна, котра поповнила скарбничку СК «Торнадо» бронзовою медаллю. Це було очікувано, адже вона завжди здобуває перемогу в різноманітних міжнародних турнірах.

Під час церемонії нагородження переможці отримали свої нагороди, а Дарині Білодід вручили подарунок-сюрприз – великого ведмедика-панду.

2

1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром