На часі - реєстрація державних установ району у системі PROZORRO

02 Серпня 2016, 10:30
1500 Джерело: shaadm.gov.ua

На оперативній нараді, яку провів перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Сидорук, говорили про контрактну військову службу та реєстрацію державних установ в електронній системі PROZORRO.  

На порядку денному оперативки, яка відбулася в понеділок, 1 серпня, найперше  розглядалось питання про стан виконання заходів, пов'язаних з призовом на військову службу за контрактом до Збройних сил України на території Шацького району.

Про це інформує сектор з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Шацької райдержадміністрації.

З інформацією виступив Василь Матвійчук, в.о. військового комісара Шацького районного військового комісаріату, який наголосив, що планове завдання для Шацького РВК по контрактниках на ІІІ квартал 2016 року складає 14 чоловік. Станом на 01.08.2016 року було призвано та зараховано до лав Збройних сил України 3 особи, що складає 21 % від загальної кількості планового завдання.

Перший заступник голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників районних установ, організацій, начальників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, селищного і сільських голів рад на важливості активізації роботи в напрямку популяризації військової служби на контрактній основі в лавах  ЗСУ та сприяння від селищного і сільських голів рад у розміщенні в населених пунктах району пересувних рекрутингових пунктів.

З другого питання - про набуття чинності Закону України «Про публічні закупівлі», проблеми, переваги та недоліки з реалізації - інформував Сергій Кужель, заступник голови райдержадміністрації.

За його словами, усі державні установи, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів і які планують здійснювати закупівлю товарів, робіт та послуг, мають робити це через електронну систему PROZORRO - через офіційний торговельний майданчик електронної системи державних закупівель Public-Bid.

Підсумовуючи нараду, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук наголосив на необхідності реєстрації всіх державних установ, в тому числі сільських ради, які є розпорядниками державних коштів, у системі PROZORRO.

        

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром