Працівники служб закликають жителів Шацького району пронумерувати свої будинки

12 Грудня 2018, 11:05
2012 Джерело: фото ілюстративне

У багатьох селах Шацького району та самого райцентру на будівлях немає номерів. Це створює чималі труднощі для працівників спеціальних служб – рятувальників, фельдшерів екстреної медичної допомоги, поліції, а також листонош.

Так, одна з працівниць швидкої розповіла про випадок, який трапився нещодавно в одному з населених пунктів району. Бригада швидкої, поспішаючи на виклик до людини в одне з сіл, тривалий час не змогла знайти потрібної вулиці та будинку, оскільки на будівлях не було ні назви вулиць, ні номерів. Довелось декілька разів зупинятися та перепитувати в людей потрібну адресу. А зайвий час, витрачений на пошуки потрібного будинку, міг коштувати життя людини.

З такою ж ситуацією в Шацьку стикаються листоноші, котрим з грудня місяця, окрім періодики, доручили носити ще й квитанції за електроенергію. Більшість працівників поштового відділення не можуть знайти потрібну адресу на нових вулицях, де є багато дачних будинків, а їхні власники проживають у інших містах.

Тому працівники цих служб звертаються до усіх мешканців населених пунктів району подбати про нумерацію своїх будинків та вулиць.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024