Світязь: правоохоронці викрили діяльність підпільного кінотеатру

29 Липня 2016, 17:40
2243

Працівники відділу кіберполіції спільно із співробітниками Нацполіції у Волинській області викрили діяльність підпільного кінотеатру у селі Світязь Шацького району.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області

До відділу кіберполіції у Волинській області надійшло відношення від «Української антипіратської асоціації» про те, що у одній із соціальних мереж поширюється інформація з приводу діяльності підпільного кінотеатру, у селі Світязь.

-Співробіники кіберполіції перевірили інформацію та встановили, що дійсно у підпільному кінотеатрі незаконно, без дозволу правовласника транслювали відеотвори. Діяв підпільний кінотеатр майже місяць. Сума завданих збитків за порушення прав інтелектуальної власності становить майже 90 тисяч гривень, – повідомив начальник відділу кіберполіції у Волинській області Дмитро Мірчук.

У приміщенні кінотеатру поліцейські виявили та вилучили ноутбук із скопійованими аудіовізуальними творами з якого здійснювалась трансляція, професійний проектор, екран з алюмінієвим напиленням, стільчики, буклети, рекламні плакати, афіші, квитки, графіки бронювання та зайнятості місць, бензогенератор, аудіосистему та гроші, отримані від незаконної діяльності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею порушення авторського права і суміжних прав. Санкція статті передбачає до 17-ти тисяч гривень штрафу  або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

За фактом порушення авторського права і суміжних прав поліція відкрила кримінальне провадження.

 

Коментарі
30 Липня 2016, 03:14
Чесно, то просто смішно це читати. Оце так супермени) Незаконного бізнесу, що належить чоті Крпуків доблесні правоохоронці не бачать. А от кінотеатр, який діяв МАЙЖЕ МІСЯЦЬ, героїчно викрили.
30 Липня 2016, 03:26
Абсолютно згідна!!!!!
30 Липня 2016, 14:23
Наша доблесна кіберполіція)))))аж смішно. Самі напевне дивляться лише ліцензовані кінострічки і лише в кінотеатрі))))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024