У районі нетверезі чоловіки намагалися наблизитися до державного кордону

29 Липня 2016, 17:00
1759

Прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону затримали трьох місцевих мешканців, які в нетверезому стані намагались наблизитись до державного кордону на вантажному автомобілі «ГАЗ».
На вимогу прикордонного наряду пред’явити документи, що посвідчують особу, агресивно налаштовані громадяни відмовились та в грубій формі почали висловлюватись у бік охоронців кордону, - повідомили у Державній прикордонній службі України.

Бійці групи реагування, що прибули з відділу прикордонної служби, затримали нічних дебоширів. Документів на осіб та на транспортний засіб при них не виявилось. Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму - знаходження в прикордонній смузі без документів та викликали на місце затримання представників Національної поліції, які в свою чергу оформили водія за керування автомобілем в нетверезому стані.

Також до суду направили документи щодо притягнення затриманих до відповідальності за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39