Голова Шацької РДА привітав військовослужбовців

06 Грудня 2018, 12:00
1564 Джерело: фото ілюстративне

З нагоди Дня Збройних сил України голова Шацької РДА Василь Голядинець привітав військовослужбовців району.

Вітання розміщене на сайті Шацької райдержадміністрації.

«Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України! Це, насамперед, свято тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності української держави.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі.

Український народ високо цінує службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону нашої  держави, її недоторканність та територіальну цілісність.

Ми завжди пам’ятатимемо наших земляків, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Їх подвиг залишиться взірцем патріотизму, мужності та самопожертви молодому поколінню.

Тож, від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою - Василь Голядинець

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром