Заступник Шацького селищного голови навчається в Швеції та Данії

06 Грудня 2018, 11:45
3747

Віталій Яльницький, заступник Шацького селищного голови з питань виконавчого органу влади, в рамках проекту «Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад» перебуває з навчальною поїздкою в країнах Скандинавії.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

В рамках проекту «Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад» розпочалась міжнародна навчальна поїздка в країни Скандинавії. Навчання проходить за підтримки U-LEAD та організоване школою CANactions. До країн Скандинавії поїхали 30 представників ОТГ з різних регіонів України.

«В день приїзду здійснили екскурсію по місту Мальме (Швеція). Найбільше вразило те, що при населенні 301 тис чол у місті немає заторів. Адже практично всі їздять на велосипедах. В перший день роботи здійснили візит в лабораторію STPLN. Також відвідали університет Мальме, BID (агенцію розвитку регіону Sofielund). Вона займається викупом неякісної нерухомості, проводить ремонт та здає її в оренду.

Другий день проходив в селі Rostonga, яке є яскравим прикладом згуртованості населення щодо вирішення власних проблем. Продовжилось навчання в муніципалітеті Lejre (Данія), де розглядалось питання щодо просторового планування та практики землекористування в мерії Lejre» – йдеться у дописі. 

Також Віталій Яльницький виклав у соцмережі світлини з поїздки.

2

1

1

1

3

Коментарі
08 Грудня 2018, 17:21
Молодець! Давно пора переймати досвід у таких країн та піднімати рівень життя у нашому селищі.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром