Студентам Шацького лісового коледжу розповіли про роботу рибоохоронного патруля

04 Грудня 2018, 13:30
1552

Працівники Нововолинської дільниці Волинського рибоохоронного патруля зустрілися з учнями Любомльського професійного ліцею та студентами Шацького лісового коледжу. Оскільки в Шацькому районі знаходиться чи не найбільше озер та територія належить Шацькому нацпарку, основну увагу зосередили на природоохоронній тематиці.

Так, студентам коледжу прочитали лекції на тему «Боротьба з браконьєрством» та «Правила зимової риболовлі».

Під час лекції студентам розповіли про роботу працівників Волинського рибоохоронного патруля, та завдання, які стоять перед їхніми працівниками, та якими нормативними документами регламентується робота зазначеного підрозділу. Розповіли лектори-рибоохоронці і про конкретні випадки браконьєрських проявів, які траплялися на території як району, так і області. Відповідно для порушників природоохоронного законодавства, зокрема, і правил рибальства, передбачена відповідальність. Яка конкретно та хто розглядає матеріали і приймає рішення по даних категоріях справ, - також розповіли представники рибоохоронного патруля.    

Крім того роз’яснили про правила заборони вилову риби на зимувальних ямах у водоймах Волинської області, де і чим дозволяється ловити рибу у зимовий період, а також правила поводження рибалок на льоду.

Бесіда пройшла у тісній, дружній атмосфері. Студенти та викладачі ставили деякі запитання інспекторам Волинського рибоохоронного патруля, на які отримували кваліфіковану відповідь.

Головний державний інспектор  відділу ОВБР Юрій Пахода

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром