Журналісти на Світязі грали в теніс, плавали і ловили рибу

26 Липня 2016, 17:00
1838

22-24 липня 2016 року на базі відпочинку Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії у селищі  Світязь відбулася ХІІ обласна Спартакіада серед працівників засобів масової інформації.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція Національної телекомпанії України.


 

На урочистому відкритті спартакіади з привітанням учасників та побажанням гарних вражень учасникам виступили голова Міжнародної асоціації журналістів, головний редактор « 4 – Влада» Республіки Польща Хенрик Кашьчєльни та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

У спартакіаді взяли участь команди, створені зі штатних працівників місцевих, обласних та районних засобів масової інформації.

У програмі заходу було вісім видів, які входили до командного заліку спартакіади: спортивні естафети, настільний теніс, перетягування линви, плавання, дартс, шахи та шашки та особисті змагання з рибної ловлі, які не входили до командного заліку.



За підсумками спартакіади переможцем стала команда газети «Волинь-Нова», срібні нагороди виборола команда Волинської регіональної дирекції національної телерадіокомпанії України, замкнула трійку призерів команда працівників газети «Луцький замок», а четверте місце у команди, яка представляла газету «Вісник К». Переможці та призери спартакіади в загальнокомандному заліку були нагороджені кубками, грамотами, а переможці та призери в особистих змаганнях з видів спорту – медалями та дипломами від організаторів заходу.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром