Священик із Шацька повезе допомогу українським воїнам

29 Листопада 2018, 16:00
Волинські капелани незабаром повезуть допомогу на схід України 2363
Волинські капелани незабаром повезуть допомогу на схід України

Волинські капелани незабаром вирушать з духовною і волонтерською місією на схід України, де триває війна.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише священик Матвій Олійник.

Разом з іншими священиками 4 грудня вирушить в зону АТО протоієрей Роман Скірак, настоятель парафії святого архістратига Михаїла смт Шацьк. Хто бажає надати свою підтримку українським воїнам і жителям прифронтових територій, прохання телефонувати до отця Романа за номером (067) 355 60 43.

Є потреба в солодощах, фруктах та засобах гігієни.

«ТУДИ, ДЕ СХОДИТЬ СОНЦЕ! Сьогодні Україна проходить історичний час! В умовах війни нині формується стежка до виходу у гавань незалежності Української Держави та Помісної Церкви. Значиму роль в цьому відіграють наші Захисники, які ціною власного життя дарують нам мирне небо у нашому повсякденному житті! 
Тому наш святий обов’язок пам’ятати і бути вдячними їм за це! 
4 грудня (у другій половині дня) з благословення Високопреосвященішого Михаїла, митрополита Луцького і Волинського, військові капелани Волині та волонтери рушають на Схід із капеланською місією, щоб помолитись і привітати наших воїнів з Днем Збройних Сил України! Також настає передріздвяний час, найурочистіше родинне зимове свято - Різдво ХРИСТОВЕ! Нехай і вони відчують тепло новонародженого Спасителя і радість цілющої РІЗДВЯНОЇ КОЛЯДКИ!
Збираємо смаколики і вітаміни для наших оборонців!(пам’ятайте, Свято Миколая не тільки для дітей... кожен може стати помічником Святого Чудотворця, навіть якщо це буде декілька цукерок...)
Із повноти вдячності дякую священикам, нашим волонтерам за підтримку і розуміння!» – йдеться у дописі отця Матвія.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром