Недобросовісні підприємці Шацького району сплатять до бюджету 100 тисяч гривень

25 Липня 2016, 17:00
1777

Днями фахівці головного управління державної фіскальної служби у Волинській області здійснили 2 рейди до району озера Світязь та в ході 9 перевірок суб’єктів підприємництва виявили низку порушень у сфері реалізації тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

Майже 100 тисяч гривень до бюджетів сільських рад, що в курортній зоні с. Світязь Шацького району, сплатять підприємці - порушники законодавства в сфері реалізації тютюнових виробів та алкогольних напоїв, - інформує управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, в розпал курортного сезону деякі підприємці реалізують алкоголь неповнолітнім, здійснюють торгівлю спиртним без ліцензії і не дотримуються індикативних цін на горілчану продукцію. Під час зазначених перевірок викрито 3 факти продажу алкоголю особам, котрі не досягли повноліття, та 4 факти безліцензійної торгівлі.

Саме за ці порушення підприємливі, але не надто сумлінні підприємці сплатять майже 100 тисяч гривень до бюджетів сільських рад, на території яких допустили порушення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024