Патрульна поліція Луцька слідкує за порядком у Шацькому районі

25 Липня 2016, 15:00
4130 Джерело: ar.volyn.ua

З початком сезону відпочинку на Шацьких озерах 2 екіпажі патрульних у складі 4 поліцейських здійснюють службу в Шацькому районі (Світязь, Пульмо, Шацькі озера, Гряда тощо).

Підсилення місцевих поліцейських патрульною поліцією Луцька зумовлене тим, що в курортному регіоні багато відпочивальників, велике скупчення людей і можливе збільшення кількості правопорушень, - йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у Facebook

Як розповів інспектор патрульної поліції Луцька Дмитро Мандзюк, люди вживають багато алкогольних напоїв, потім сідають за кермо, чинять бійки, хуліганять.
Тож патрульні реагують як на порушення правил дорожнього руху, так і на нетверезих водіїв. Також охороняють публічну безпеку громадян, здійснюючи постійне патрулювання, головним чином, - у нічну пору.

Відтак, більшість правопорушень виявляють самі. 
До прикладу, лише за одну ніч з 22 на 23 липня патрульні склали 3 протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Тож патрульна поліція закликає громадян відпочивати відповідально. А законослухняні жителі та гості краю можуть почуватись у безпеці!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром