Без автобуса, ремонту та ноутбука, або проблеми сіл Самійличівського округу

28 Листопада 2018, 14:40
У Самійличівській школі 1899
У Самійличівській школі

На одному з виїзних прийомів громадян жителі сіл Самійличівського старостинського округу Шацької ОТГ озвучили владі свої проблеми.

Про це повідомляє прес-служба Шацької районної ради.

Досі актуальною проблемою для сіл Самійличівського округу залишаються пасажирські перевезення. Немає транспортного сполучення з селами Самійличі та Пехи.

Ремонту потребують клубні заклади сіл Пехи та Положево. Жителі села Пехи просять сприяти у наданні лісорубних квитків для заготівлі дров.

Директорка Самійличівської школи Валентина Положевець повідомила, що навчальний заклад не отримав ноутбук та телевізор для проведення уроків у початкових класах відповідно до норм Нової школи.

Коментарі
29 Листопада 2018, 03:05
Вибачте панове---ЧОМУ ТІЛЬКИ ЙДЕ МОВА----ПОЛОЖЕВЕ І ПЕХИ....ЦЕ Ж Є КІЛЬЦЕ--ПЛОСКЕ-КРУШИНЕЦЬ\\\\\ТА ДАЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ЇМ ПЕРЕСУВАТИСЬ ДО Р-Н ШАЦЬК.РОЗУМІЮ ШОФЕРІВ---ДОРОГА ГЕМОР---АЛЕ ЗРОБІТЬ АСФАЛЬТ.ЦЬОГО КІЛЬЦЯ--15НУ 20КМ.А ДАЛІ ПРОДОВЖИМ СПОЛУЧЕННЯ-ВСЕ З ЧАСОМ.ЛЮДИ ВОЗМУЩАЮТЬСЯ--МОЛ ДЕ ЛІС ВАЛЯТЬ-ЗРОБИЛИ ДОРОГУ-ЧУЄТЕ ЗРОБИМ ТОТАЛЬНИЙ НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ЛІСОМ З ЧІПАМИ-ТАК ЗВАНИМИ-- І ОХОТОЮ НЕ ЗАКОННОЮ НА ДИЧИНУ.І ЩЕ ДЛЯ ДИР.ШАЦК.НАЦ.ПАРКУ-Я ДОКАЖУ-ЩО ВОНА Є В КОРУПЦ. СВЕРІ-ЗАМІШЕНА. БУДЕМО НА КОНТРОЛІ...
29 Листопада 2018, 03:15
В НАС ТУТ ПИТАННЯ ДО КУСЬКА ВІД САМІЙЛИЧ--КЕРІВНИК УВАЖУХА---ПАНЕ ОЛЕКСАНДРЕ-ПОСПРИЯЙТЕ З ДОРОГОЮ ПЛОСКЕ-КРУШИНЕЦЬ-ПЕХИ... УВІЙДІТЬ В ІСТОРІЮ В ЧАСТИНКУ ШАЦЬК.Р-Н. ПРОСИМО ПОКИ ЩО ПО ЛЮДСЬКИ.ЩО ПОТРІБНО ПИШІТЬ...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром