Бібліотекарям району розповіли про сучасні вимоги роботи з книжковими фондами

27 Листопада 2018, 15:45
2221

У Шацькій центральній районній бібліотеці відбувся районний семінар бібліотечних працівників «Сучасні вимоги в роботі з фондом».

Про це йдеться на сайті Шацької книгозбірні.

Відкрила семінар директор Шацької центральної бібліотечної системи Валентина Гірич.

На семінарі бібліотекарям району розповіли про моделювання, формування бібліотечних фондів в сучасних умовах. Про державні програми поповнення бібліотечних фондів та їх реалізацію в бібліотеках ЦБС розповіла своїм колегам методистка центральної районної бібліотеки Наталія Яльницька, а про організацію бібліотечних фондів та перші результати впровадження УДК – Людмила Мохнюк, завідувачка відділу обслуговування ЦРБ.

Про те, як комплектувати бібліотечні фонди у бібліотеках для дітей поділилася досвідом Світлана Бляшук, завідувачка Шацькою районною дитячою бібліотекою.

Інформацію на тему «Популяризація та розкриття фондів у відкритому доступі для користувачів» підготувала Ліліана Полінкевич, бібліотекарка І категорії відділу обслуговування ЦРБ.

Про періодику у Шацькій ЦРБ, її формування, облік, зберігання, а також опуляризацію періодичних видань у бібліотеці розповіла колегам Галина Редько, бібліотекар І категорії відділу обслуговування ЦРБ).

Для присутніх організовали літературно-історичний круїз «Ювілейна планета» тагазетно-журнальний вернісаж «#ЗБІБЛІОТЕКОЮЧАС», який яскраво демонструє, що з бібліотекою час читати, пізнавати, мріяти, подорожувати, відпочивати...


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром