Чи вистачить землі для учасників АТО Шацького району?

23 Липня 2016, 23:30
1119

Депутат Шацької районної ради Наталія Новікова у своєму депутатському зверненні до головного управління Держгеокадастру у Волинській області порушила болюче питання надання на території району земельних ділянок учасникам АТО з інших міст і сіл Волині.

У зверненні, яке було озвучене 13 липня на сесії районної ради, депутат просить роз’яснити порядок надання земельних ділянок для садівництва та сільськогосподарських потреб учасникам АТО, оскільки, відповідно до листа Глави адміністрації Президента України, земельні ділянки надаються винятково за місцем мобілізації учасників АТО.

Тоді як у Пульмівській сільській раді з двох масивів, які були роздані бійцям, на першому 90% земельних ділянок дісталися шацьким атовцям, 10% -- іногороднім, а на другому масиві майже всі ділянки були роздані учасникам АТО, які не мають шацької прописки.

-Зараз будуть звільнятися з військової служби бійці Шацького району, мобілізовані у п’яту хвилю, і в жодного з них ще немає земельної ділянки під садівництво. З яких земель будемо їх забезпечувати?» -- поцікавилася Наталія Новікова.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром