Три навчальні заклади Шацького району закрили на карантин

26 Листопада 2018, 16:25
2308 Джерело: фото ілюстративне

У Турійському та Шацькому районах навчально-виховні заклади пішли на карантин.

Захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) на Волині, як і в цілому по Україні перебуває на неепідемічному рівні, притаманному для початку епідемічного сезону, – повідомили у Волинському обласному центрі МОЗ.

Перевищення епідемічного порогу не зареєстровано в жодному районі області, проте, найвищі рівні захворюваності зафіксовано в Горохівському, Ковельському, Маневицькому, Камінь-Каширському районах та м. Луцьку.

Із загального числа хворих переважають діти до 17 років і становлять понад 70%. Серед них найбільше хворіють школярі. На минулому тижні, у зв’язку із перевищенням 20% рівня відсутності дітей по хворобі, закрито 4 навчально-виховних заклади області: 3 – в Шацькому районі та 1 – у Турійському районі (3 школи та 1 ДНЗ).

Як повідомила Людмила Єрофєєва, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, минулого тижня закрили на карантин школу та дитсадок у селі Ростань та школу у селі Грабово. 

Вже завтра, 27 листопада, навчанння у Ростанській школі відновлять, адже там ситуація стабілізувалася. 

У Грабівській школі карантин запровадили з 20 по 27 листопада. Отже, в школу грабівські учні підуть уже в середу, 28 листопада.

Коментарі
30 Листопада 2018, 00:58
А в Гумназії навчальний процес триває на повну.Опірний заклад рулить
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024