Як будують дорогу та каналізацію у Світязі - показали у відеосюжеті

26 Листопада 2018, 17:00
5362

На Волині втілюють інфраструктурний проект, який допоможе покращити екологічну ситуацію у Шацькому національному природному парку.

Це також допоможе покращити умови відпочинку на озері Світязь, а як результат – збільшить туристичний потенціал Волині, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Зараз триває втілення великого інфраструктурного проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Читайте також: Голова Волинської ОДА перевірив, як у Шацьку будують дорогу та роблять каналізацію

За словами підрядника Богдана Москаля, проект охоплює села Пульмо і Світязь, а також селище Шацьк. Проект розрахований на два з половиною роки. У Світязь, за словами підрядника, уже загнали техніку, працівників, закупили матеріали та почали підготовчі роботи до проведення каналізування.

«Мені подобається, коли озвучуєш задачу і вона виконується. Те, що ми казали, що наступний сеон відпочинку буде зовсім іншим – впорядкування руху, облаштування велосипедної доріжки і просто пішохідна зона створюють зовмім інші умови відпочинку. Частину траси будемо намагатися в перспективі робити пішохідною зоною», – поділився голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Коментарі
27 Листопада 2018, 04:23
НУ ЩЕ Б ГАЗ ВІД БІЛОРУСІЇ ПРОВЕЛИ--МЕНЬШЕ ЛІС ВИРУБУВАЛИ
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром