У відеосюжеті показали, як у Шацькому районі відкривали нову лісову дорогу

26 Листопада 2018, 11:32
1931

Шацькі лісівники нещодавно завершили будівництво лісової дороги Шацьк-Кропивники протяжністю 8,5 кілометра. На роботи витратили понад чотири мільйони гривень коштів підприємства.

Дорога з'єднує смт Шацьк з селами Вілиця, Кропивники, Прип'ять, а також сполучає з населеними пунктами Ратнівського району. 

Подивитися на якість нового шляху та перерізати символічну стрічку приїхали високопосадовці: заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар, голова Волинської ОДА Олександр Савченко та керівник обласного лісомисливського господарства Олександр Кватирко. 

Гостям розповіли про ідею та створення дороги. У короткому вітальному слові Володимир Бондар наголосив, що це ніби маленький крок, але насправді була виконана велика робота на благо і лісової справи, і громади в цілому. 

«Вона буде виконувати важливу соціальну функцію. Це ще раз говорить про те, що лісогосподарські підприємства і влада сьогодні повинні працювати і вирішувати ті проблеми, ті питання, які стоять сьогодні перед громадою, перед Волинською областю, і перед кожним конкретним регіоном», - відзначив Володимир Бондар.

Коментарі
26 Листопада 2018, 14:47
ДВА ЛІСОВОЗИ З ЛІСУ-ПОКРИЮТЬ ВИТРАТИ.ДОБРЕ БУДЕ ЇМ КРАСТИ ЛІС-ЩЕ З 2-3РОКИ--ПУСТЕЛЯ САХАРА. НЕНАСАДЖУЮТЬ.КУДА ТІ КОШТИ СПРЯМОВУЮТЬ.ВАРВАРИ. ВСЕ ВОВРЕД УКРАЇНИ.
26 Листопада 2018, 21:16
ГАЛЯ НАПЕВНО ДУРНЕНЬКА, БІДАКА?
27 Листопада 2018, 20:07
Галя правду каже.Ліс вивозять так,наче майбутнього в Україні немає.Старші люди порівнюють ці дії з воєними роками,кажуть: тоді німці вивозили ешелонами чорнозем,ліс,все що можна було вивести.А сьогодні,свої,не німці, теж вивозять.
28 Листопада 2018, 00:37
Підтримуюю Галю, просто читачку та інших, хто такої ж думки, просто не може або не готовий висловитися. <br/>По перше тою дорогою вже користуються довгий період (водії, які порізали там колеса не дадуть збрехати)<br/>По друге дана дорога на 500% вже давно окупилася (лісівники не дадуть збрехати (а може і дадуть))<br/>По третє в даній дорозі відсутня будь яка соціальна складова про яку говорить представник держлісагенства<br/>По четверте ЗАВЖДИ ТАК НЕ БУДЕ (і це пам'ятка для нашої влади)
28 Листопада 2018, 00:55
Шкода, що не всі коментарі доступні для загального незаангажованого читача в ХХІ столітті...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024