У Світязі змагатимуться журналісти з усієї області

21 Липня 2016, 16:00
1318

На базі відпочинку ВООНСЖУ, що в селі Світязь Шацького району, відбудеться ХІІ обласна Спартакіада серед працівників засобів масової інформації.

Керівництво Спартакіади, проведення якої заплановане на 22-24 липня, здійснює Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією національної спілки журналістів України та Волинською обласною організацією ФСТ «Спартак», - пишуть організатори.

Обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації проводиться з метою:

залучення та об’єднання працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою і спортом;

пропаганди активного і здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам (тютюнопалінню, алкоголізму, наркоманії);

- створення корпоративної системи спортивних змагань;

- виявлення та заохочення кращих спортсменів серед працівників засобів масової інформації.

У Спартакіаді беруть участь команди, створені з працівників місцевих, обласних та районних засобів масової інформації (газети, радіостанції, телекомпанії, Інтернет видання). Кожен учасник повинен мати посвідчення працівника ЗМІ, довідку з місця роботи або членський квиток обласної спілки журналістів України.

Програма спартакіади складається з восьми командних видів змагань, які входять до командного заліку спартакіади: естафети «Веселі старти», настільний теніс, перетягування линви, плавання, дартс, особисті змагання з рибної ловлі, шахи та шашки.

Всі переможці та призери спартакіади будуть нагороджені кубками, медалями, дипломами та грамотами від організаторів змагань.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром