Безпека руху: підмановських школярів вчили, як уникнути травм на дорозі

22 Листопада 2018, 14:05
Тиждень безпеки дорожнього руху в Підмановській школі 2326
Тиждень безпеки дорожнього руху в Підмановській школі

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах в ЗЗСО І-ІІ ст. с.Підманове з  5 по 9 листопада  тривав Тиждень безпеки дорожнього руху «Ми – за безпеку руху». 

Завдання тижня – нагадати учням про необхідність  дотримання Правил дорожнього руху. Усі заходи мали на меті привернути увагу школярів до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки, – пишуть організатори в листі до редакції.

У рамках тижня було організовано показ мультфільмів  «Азбука безпеки на дорозі» (для учнів 1-5 кл.) та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-9 кл.).

У шкільному коридорі можна було переглянути виставку малюнків «Будь уважним на дорозі!»

Весело та цікаво пройшла гра «Безпека руху на дорозі», яку організувала і провела серед учнів 5-6 класів учитель основ здоровˋя Ірина Мельничук.

Пізнавальною була зустріч школярів з інспекторкою з ювенальної превенції сектору превенції Шацького відділення поліції Людмилою Гринь, яка нагадала учням основні Правила дорожнього руху для пішоходів, пасажирів і велосипедистів та відповідальність за невиконання цих правил.

Проведення тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.


 


  

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024